Bureau voor merkactivatie
en visuele communicatie

Jouw merk,
jouw verhaal.

Ik vind het belangrijk dat alles wat ik maak een meerwaarde heeft. Met veel passie en enthousiasme aan nog betere en effectievere marketing en branding. Alles voor het creeeren van een sterke marktpositie!

Mag ik me aan je voorstellen? 

Aangenaam, ik ben Kylie Hulsebos, het gezicht achter Studio Lef. Al op de kleuterschool was ik bezig met tekenen en knutselen, toen ik een MBO opleiding moest kiezen was de keuze snel gemaakt! Ik ging naar het Cibap vakcollege in Zwolle. Hier heb ik de opleiding voor DTP’er gedaan, gevolgd door de opleiding Multimedia vormgeving waar ik heb gekozen voor de uitstroomvariant ‘Grafische vormgeving’.  Na het behalen van mijn diploma heb ik werkervaring opgedaan bij diverse (internationale) bedrijven.

Hier heb ik veel mogen leren en deze kennis pas ik nu weer toe bij mijn eigen klanten. Met creativiteit geef ik vorm aan alle uitingen die denkbaar zijn bij communicatie. Van websites tot nieuwsbrieven, en van complete magazine’s tot visitekaartjes. In de afgelopen jaren ben ik echt van het vak gaan houden en tot op de dag van vandaag ben ik dagelijks bezig met mooie dingen maken! Ik wil graag trots zijn op wat ik maak, het moet niet alleen mooi zijn, maar het moet ook werken!

Wat klanten zeggen

Kylie heeft voor ons nieuwe bedrijf alles gemaakt. Van het logo, de klanten brochures, consumenten postcards, prijslijst, banners, trainingsmanual maar ook onze powerpoint presentatie.

Wow! Wat een mooi werk heeft ze geleverd en dat in een zeer korte periode. Mijn dank daarvoor echt TOP werk!

Nicole Engelhard

Eigenaresse, Beatycol Cosmetics

Top, Logo’s en Huisstijl ontwikkeld voor Voetbalticketsonline.
Bedankt Kylie!

Michiel Mikkers

Eigenaar, Voetbalticketsonline.nl

Super aanrader! Ontzettend klantvriendelijk en een hoop mogelijkheden. Erg dankbaar voor de goede service en de prachtige visitekaartjes voor Stichting M4M 

Babette Jansen

Oprichtster & Voorzitter, Stichting M4M

Kylie heeft met heel veel aandacht en geduld het perfecte logo voor mijn bedrijf gemaakt. Heel blij en trots ben ik daarop. Elke dag weer. kortom aanrader.

Marion Messink

Eigenaresse, Medi-well Twello

Nu genoeg over mij, ik wil graag meer over jou weten! Zullen we eens een afspraak maken?