branding

Alls strategisch en creatief reclamebureau bied Lef ontwerp een breed scala aan diensten aan. Wij ontwerpen niet zomaar een logo, website of folder voor je. Lef ontwerp gaat altijd terug naar de kern van jou merk. Alleen op deze manier kunnen we jou doelgroep goed bereiken!

Branding

Je merkt is meer dan alleen een logo en huisstijl, als merk kom je ergens vandaan, wil je ergens heen of sta je ergens voor. Het verhaal van jou merk is wat jou dienst, product of organisatie speciaal en bijzonder maakt. Waar je mee word geassocieerd. Lef ontwerp maakt merken betekenisvol. Wij hebben alles in huis om je merk te laten groeien.

Branding gaat over het vertalen van het DNA van een bedrijf of organisatie, wat is je verhaal en hoe kunnen wij dit het best aan je doelgroep vertellen? Het doel is uiteindelijk dat jou doelgroep kiest voor jou dienst of product.

Alleen een goed product voor een fijne prijs is niet meer genoeg, beleving is onderdeel van je dienst of product, consumenten kiezen voor een bedrijf dat bij hen past. En wat is er nou lastiger om te kiezen wanneer het niet duidelijk is waar een bedrijf voor staat?

Ik help je graag met het achterhalen van de merkidentiteit en deze vertalen naar de juiste merkwaarden van jou dienst of product. Samen met mooie visuele uitingen maken we dit duidelijk, zodat mensen in een oogopslag kunnen zien waarom ze voor jou bedrijf of product moeten kiezen!

 

Achter ieder sterk merk zit een goed verhaal

Lef ontwerp is een strategisch en creatief reclamebureau dat zich richt op de ontwikkeling van sterke merken, van strategisch advies tot het ontwikkelen van creatieve concepten!

Mag ik je helpen?

Je bent vast nieuwsgierig geworden hoe ik jou kan helpen met je branding?

  • Samen kijken we naar wat jou bedrijf of organisatie onderscheid van de rest.
  • Samen met jou ontwerp en ontwikkel ik een sterke huisstijl, en bewaken we de huisstijl bij alle uitingen die worden gemaakt.
  • We zetten een goede strategie neer die aansluit bij de identiteit van je bedrijf of organisatie
  • Samen kijken we naar de juiste middelen die nodig zijn om jou doelgroep te bereiken.
  • Lef ontwerp denkt graag met je mee, en stuurt je de juiste richting op.